Siirry suoraan sisältöön
TERVETULOA
MATKALLE
KOHTI
MIELEN JA KEHON
KOKONAISVALTAISTA
HYVINVOINTIA

B.UP Navigaattorina matkalla

B.UP COACHING & FLOW on uudenlainen tiimitapahtuma, jolla tavoitellaan kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Kohtaamisen aikana yhdistämme kehollisen harjoittelun sekä B.UP Coachingin.

B.UP COACHING ohjaa matkaa oman identiteetin kirkastamiseen. Ymmärtämällä paremmin omaa arvomaailmaasi on mahdollisuus tehdä elämän kokoisia oivalluksia jotka muuttavat matkasi suuntaa.

B.UP FLOW on ilmajoogaliinassa tehtävä harjoitus, joka auttaa tutustumaan omaan kehoon ja avaa väylää kehon ja mielen yhteyden ymmärtämiseen. Pysähtymällä ja suuntaamalla huomiomme omaan kehoon, opimme pikku hiljaa tunnistamaan kehon viestejä, jolloin kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy. 

KOHTAAMINEN antaa valmiuksia ERILAISTEN TUNTEIDEN TUNNISTAMISEEN ja jonkin UUDEN OIVALLUKSEN aktivointiin osaksi arkipäivääsi.

B.UP Coaching & Flow -palveluun voidaan sisällyttää erilaisia osa-alueita B.UP Liiketoiminta kasvuun sekä B.UP Menesty matkalla tutkimusmatkoista yrityksesi tarpeet huomioiden. Teemme mielellämme tarjouksen myös useamman kohtaamisen sisältävästä paketista. Kussakin kohtaamisessa sukellamme muun muassa tunteiden, arvojen ja sisäisten menestystekijöiden maailmaan.
Kysy lisää sähköpostitse saija.pelkonen@bupup.fi.

 

B.UP Coaching & Flow - Oulu

Tapahtumapaikkana Oulussa toimii Tankotaivas.

B.UP Coaching & Flow syntyi Oulussa, kun B.UP Founder Katja Koskimies ja Tankotaivas-yrittäjä Saija Pelkonen päättivät yhdistää osaamisensa ainutlaatuiseksi palvelukokonaisuudeksi, joka auttaa työyhteisöjä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Lue koko tarina täältä.

Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia.

B.UP Coaching & Flow -palvelu
99€ / osallistuja
(Minimilaskutus 990€)


Hintaan lisätään voimassaoleva alv.

B.UP Coaching & Flow - muu Suomi

Järjestämme B.UP Coaching & Flow -tapahtumia ympäri Suomen.

Haluamme tuoda palvelumme saataville ihan kaikille, olitpa missä päin tahansa Suomea. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Flow on tarvittaessa mahdollista toteuttaa myös lattialla tehtävänä harjoituksena.

Tapahtuman kesto on vähintään 2 tuntia.

B.UP Coaching & Flow -palvelu
muu Suomi alkaen 99 € / osallistuja + matkakulut
(Minimilaskutus 990€)


Hintaan lisätään voimassaoleva alv.

yhteystiedot:

KATJA KOSKIMIES

Toimitusjohtaja, B.UP Founder, B.UP Coaching
P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

Liiketoiminnan kehittäminen ja ihmiset kiinnostavat minua. Aikani on saanut merkityksellisyyttä, kun olen saanut nähdä käytännössä B.UP Coaching prosessin toimivan. TÄHDENTEKIJÄNÄ nautin suunnattomasti asiakkaitteni silmien kirkastumisesta tai leveästä hymystä
– oivalluksen hetkellä.” 

Saija Pelkonen

B.UP Coaching
Sähköposti: saija.pelkonen@bupup.fi

“Tutkimusmatkaan voimme yhdistää psykofyysisen lähestymistavan vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. Elämänhallinnan näkökulmasta myös fyysiset tekijät, kuten ravitsemus, liikunta ja uni, ovat tärkeitä. Valmentatyöni aikana minulle on syntynyt ymmärrys siitä, kuinka eri elämäntilanteet ja arki vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin. Pienet, arkeen sopivat teot voivat olla juuri ne tarpeelliset askeleet kohti onnellista ja hyvinvoivaa arkea.” 

“Oulussa rentouduttiin pakkaselta suojassa ilmajoogan merkeissä. Mahtava huomata kuinka rohkeasti porukka lähti testaamaan kaikille uutta lajia. Valmennus oli minulle uusi kokemus, jonka koin kivana tapa miettiä asioita ilman ennakko-odotuksia. Valmennus herätti ajatuksia. Asioiden miettiminen ryhmässä sai ajatuskulkua eteenpäin ja toisille urille. Kiitos ja kumarrus!