Siirry suoraan sisältöön
MUUTOS
VAATII TAHTOA.
KATSO
ETEEN JA YLÖS.

B.UP navigaattorina matkalla

B.UP Kompassit auttavat sinua saamaan nykyhetken näkyville. Kyky katsoa tilanteen ylitse muutostilanteessa vaatii henkistä kanttia. Henkinen kantti näkyy epävarmuuden sietokykynä, haluna mennä eteenpäin sekä luovuutena tulevaisuuden suunnittelussa.  Muutokseen on helpompi tarttua, kun tiedostaa tilanteen jossa on. 

ELÄMÄNHALLINNAN KOMPASSI

B.UP ELÄMÄNHALLINNAN KOMPASSI Sinulle joka haluat saada näkökulmaa elämääsi. Kompassin avulla voit käydä läpi elämäsi erilaisia osa-alueita, jotta voit aloittaa muutoksen haluamaasi suuntaan. Aloita heti!

TunneKOMPASSI

B.UP TUNNEKOMPASSI selvittää miten voit työpaikalla. Positiivinen tunneilmapiiri luo pohjaa hyvinvoivalle työyhteisölle, jossa on avoin vuorovaikutus ja tunteiden näyttäminen sallittua.

BUSINESS KOMPASSI

B.UP BUSINESS KOMPASSI Sinulle joka haluat helposti käydä läpi liiketoiminnan osa-alueita ja saada näkökulmaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Yhteystiedot

KATJA KOSKIMIES

Yrittäjä, Business Developer, LCF Life Coach®
P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

“Aikani on saanut merkityksellisyyttä, kun olen saanut nähdä käytännössä Coaching prosessin toimivan. TÄHDENTEKIJÄNÄ nautin suunnattomasti asiakkaitteni silmien kirkastumisesta tai leveästä hymystä oivalluksen hetkellä.”

SAIJA PELKONEN

Digital Marketing Specialist, FM, Urheiluvalmentaja

Sähköposti: info@bupup.fi

“Tavoitteenani on B.UP markkinoinnin kautta saada välittymään TUTKIMUSMATKOJEN monipuolisuus, sisältörikkaus ja tuloksellisuus. Luovuus ja määrätietoisuus ovat mukanani tällä matkalla, jolla tuon näkyväksi uniikin sisällöntuotantomme.”

“Mielenkiintoinen ja avartava elämys.”