Siirry suoraan sisältöön
TEE
MATKASTA
MENESTYKSEEN
YKSINKERTAINEN,
MUTTA
MERKITYKSELLINEN

B.UP Navigaattorina matkalla

Ilmaa ympärillesi ja tukeva kallio rinnallesi.

B.UP Koutsi lähellä -palvelu skaalautuu yrityksen liiketoiminnan ja henkilöstön kokonaisvaltaisesta Coachauksesta avainhenkilöiden Rinnallakulkemiseen. B.UP Koutsi lähellä -palveluun sovitaan yhteisesti miten Koutsi on läsnä sekä tavoitettavissa. Palvelun ytimenä on B.UP Coaching matkalla kohti asetettuja tavoitteita; liiketoiminnan tai henkilökohtaisen kehittymisen näkökulmasta. Parhaimmillaan nämä kaksi näkökulmaa yhdistyvät ja tuloksena on menestysmatka, sinulle ja liiketoiminnalle.

 

B.UP KOUTSI TULI TALOON

B.UP Koutsi tuli taloon on Inhouse-coaching palvelu, jossa Koutsi on yrityksesi käytettävissä liiketoiminnan sekä henkilöstön kehittämiseen yhdessä sovitulla tavalla.

B.UP Koutsi tuli taloon -palveluun voidaan liittää erilaisia osa-alueita B.UP Liiketoiminta kasvuun sekä B.UP Menesty matkalla tutkimusmatkoista yrityksesi tarpeet huomioiden. Palvelu sisältää Koutsin läsnäoloa yrityksessä sekä puhelin-, sähköposti- ja chattipäivystystä yhdessä sovitulla tavalla.

B.UP Koutsi tuli taloon -palvelu
alkaen 690 € / kk

Hintaan lisätään voimassaoleva alv.

B.UP RINNALLAKULKIJA

B.UP Rinnallakulkija - Mukana matkallasi kohti päämäärää.

B.UP Rinnallakulkija on matkallasi mukana yrittäjä, yrityksen avainhenkilö tai sinä, joka haluat muutosta elämääsi. Parhaimmillaan kehityt johtajana, työyhteisön jäsenenä ja ihmisenä saavuttaen tasapainoisen tilanteen elämässäsi. Palvelu sisältää koutsin läsnäoloa sekä puhelin-, sähköposti- ja chattipäivystystä sovitulla tavalla.

B.UP Rinnallakulkija -palvelu
alkaen 290 € / kk

Hintaan lisätään voimassaoleva alv.

yhteystiedot:

KATJA KOSKIMIES

Toimitusjohtaja, B.UP Founder, B.UP Coaching
P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

Liiketoiminnan kehittäminen ja ihmiset kiinnostavat minua. Aikani on saanut merkityksellisyyttä, kun olen saanut nähdä käytännössä B.UP Coaching prosessin toimivan. TÄHDENTEKIJÄNÄ nautin suunnattomasti asiakkaitteni silmien kirkastumisesta tai leveästä hymystä
– oivalluksen hetkellä.” 

“On ylipäätään hyvä ja arvokasta saada aikaa omille asioille ja suunnitelmille jonkun toisen, objektiivisen ihmisen kanssa. Ajatustenvaihto Katjan kanssa tuo uusia ideoita ja näkökulmia ja asiat tuntuvat helpommilta, mahdollisemmilta. Tietysti tietty työ on kuitenkin itse tehtävä, eikä valmiita vastauksia Koutsi voikaan antaa. Saan kuitenkin paljon rohkaisua!”