Siirry suoraan sisältöön
ELÄMÄ ILMAN
UNELMIA
ON KUIN
TAIVAS ILMAN
AURINKOA

B.UP - Navigaattorina matkalla

Sydän kertoo tärkeimmän, kun uskaltaa kuunnella.

B.UP Menesty matkalla vie sinut sisäiselle tutkimusmatkalle omaan itseesi B.UP Coachingin keinoilla. Matka vapauttaa ajatuksenvirran muotoilemaan juuri sinulle merkityksellisen tavan elää.

Elämän kohtaaminen totuudellisesti vaatii rohkeutta. Totuudellisuudessa on kyse siitä, miten katsot omaa elämääsi ja kuinka rohkeasti uskallat tehdä tarvittavia muutoksia. B.UP Coaching auttaa sinua tarkastelemaan elämääsi uusin silmin ja löytämään sinulle oikean polun elämän risteyskohdissa.  Kirkasta unelmasi, ota elämä haltuusi.

 

B.UP TUTKIMUSMATKAT

B.UP UUPUMATON TULEVAISUUS

B.UP Uupumaton tulevaisuus on matka kohti tasapainoisempaa elämää.

B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatkan tavoitteena on ennaltaehkäistä uupumusta sekä tukea Uupuneita toipumisen tiellä.

Parempi itsetuntemus ja oman tunne-elämän ymmärtäminen vahvistavat itsesi johtamisen taitoa ja auttavat positiivisten rajojen asettamista elämäsi eri osa-alueilla.

TUTKIMUSMATKA kohti tasapainoisempaa elämää.

B.UP Uupumaton tulevaisuus ryhmille
alkaen 1200 €

B.UP Uupumaton tulevaisuus yksilövalmennus
alkaen 150 € / kohtaaminen


Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

B.UP ÄSSÄLLÄ ON VÄLIÄ

B.UP Ässällä on väliä - TUTKIMUSMATKA menetyksestä meneStykseen tuo näkyväksi sisäiset menestystekijäsi.

Sisäiset menestystekijät ovat jokaiselle uniikit ja pitävät Kipinän voimallisena. Voidaksesi hyvin sinun tulee tuntea itsesi, omat tarpeesi ja tavoitteesi. Parempi itsetuntemus on polku muutosmatkalle kohti tavoitteitasi. Vahvistuessasi rohkeuden lisääntyminen ja luottamuksesta käsin eläminen tuo uusia ulottuvuuksia elämääsi. Suuntaa kohti mahdollisuuksia.


B.UP Ässällä on väliä ryhmille
alkaen 1200 €

B.UP Ässällä on väliä yksilövalmennus
alkaen 150 € / kohtaaminen


Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

B.UP TUNTEET TYÖELÄMÄSSÄ

B.UP Tunteet työelämässä avaa tunnehallinnan keinoja joilla on mahdollista vaikuttaa positiivisesti työyhteisön tunneilmastoon.

Tunnehallinta parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatua ja lisää työtyytyväisyyttä. Tunne-elämän laajempi ymmärtäminen vahvistaa itsensä johtamisen ja muiden johtamisen taitoja. TUTKIMUSMATKALLA sisäsyntyinen työtyytyväisyys lisääntyy jolloin positiivinen sitoutuminen työhön ja liiketoiminnan tavoitteisiin kasvaa. Tule näkyväksi työyhteisön tiimin rikastajana.


B.UP Tunteet työelämässä ryhmille
alkaen 1200 €

B.UP Tunteet työelämässä yksilövalmennus
alkaen 150 € / kohtaaminen


Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

B.UP TYÖELÄMÄSSÄ VOIMAANTUNEENA

B.UP Työelämässä voimaantuneena lisää voimavaroja työelämän pyörteissä.

Tunteiden käsittelykeinot ja paremmat vuorovaikutustaidot osana kokonaisvaltaista hyvinvointia tuovat sisäistä rauhaa selkeyttäen kulloistakin elämäntilannetta. Parempi itsetuntemus vahvistaa itsensä johtamisen taitoja luoden mahdollisuuden positiivisten rajojen asettamiselle ja luovuuden lisääntymiselle. Henkilökohtaisten voimavarojen lisääntyessä resilienssi vahvistuu, jolloin muutokseen sopeutuminen nopeutuu.


B.UP Voimaannu lempeästi ryhmille
alkaen 1200 €

B.UP Voimaannu lempeästi yksilövalmennus
alkaen 150 € / kohtaaminen


Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

ELÄMÄNHALLINNAN KOMPASSI

aloita muutos

Outo levottomuus, tieto siitä että jonkin pitää muuttua.

B.UP ELÄMÄNHALLINNAN KOMPASSI Sinulle joka haluat helposti käydä läpi elämän osa-alueita ja saada näkökulmaa elämääsi.

Aloita muutos haluamaasi suuntaan.

yhteystiedot:

KATJA KOSKIMIES

Toimitusjohtaja, B.UP Founder, B.UP Coaching
P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

Liiketoiminnan kehittäminen ja ihmiset kiinnostavat minua. Aikani on saanut merkityksellisyyttä, kun olen saanut nähdä käytännössä B.UP Coaching prosessin toimivan. TÄHDENTEKIJÄNÄ nautin suunnattomasti asiakkaitteni silmien kirkastumisesta tai leveästä hymystä
– oivalluksen hetkellä.” 

Hannele OJAPELTO

B.UP Coaching
Sähköposti: info@bupup.fi

“Ikuisena innostujana ja kokeilijana minulla on sydän kompassina ja mielikuvitus karttana. Elämässä eksyy ja suunta voi olla hukassa, mutta mitäpä jos se onkin parasta tässä elämässä. Pysähdy ja hengitä, anna mielelle tilaa rauhoittua, jotta kuulet sisäiset vastaukset.”

“Valmennuksessa oli rempseä meininki. Omien sisäisten menestystekijöiden tunnistaminen oli todella hyödyllistä ja en ollut niitä kyllä aiemmin miettinyt.”