Siirry suoraan sisältöön

B.UP TUTKIMUSMATKAT

B.UP TUTKIMUSMATKAT pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun tietoon. Tutkimusmatkojen viitekehyksenä toimivat kognitiivinen, positiivinen ja valmentava psykologia sekä organisaatiopsykologia ja johtamisen teoriat. Tutkimusmatkoilla suunnataan kohti haluttua päämäärää. Silloin korostuu ratkaisukeskeisyys.

Tutkimusmatkat kohdistuvat LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN tai JOHTAMISEEN. Oleellinen osa B.UP Tutkimusmatkoja on IHMISTEN VALMENTAMINEN työyhteisön jäsenenä ja ihmisen elämänhallinnan vahvistaminen. Tutkimusmatkoilla on tunnetyöskentely jollain tavalla aina mukana, kun ollaan tekemisissä ihmisten kanssa.

TUTKIMUSMATKAN KESTO vaihtelee aihealueesta riippuen aina 60 minuutin yksittäisistä kohtaamisista pidemmän aikavälin prosesseihin, joilla tavoitellaan PYSYVIÄ MUUTOKSIA TOIMINNASSA. Hyödynnämme joustavasti modernia teknologiaa valmennusvälineenä jolloin lähivalmennusten lisäksi on mahdollisuus etä- tai verkkovalmennukseen TUTKIMUSMATKALLA.

Sinä valitset päämäärän - B.UP on mukana matkallasi!

KOHDATAAN. RAKASTU MATKAAN. MENESTYTÄÄN YHDESSÄ.


B.UP LIIKETOIMINTA KASVUUN  
B.UP Liiketoiminta kasvuun vie yrityksesi tutkimusmatkalle, jolla vahvistetaan liiketoiminnan tavoitteiden täyttymistä.


B.UP MENESTY MATKALLA  
B.UP Menesty matkalla vapauttaa ajatuksenvirran muotoilemaan juuri sinulle merkityksellisen tavan elää.


B.UP KOUTSI LÄHELLÄ  

B.UP Koutsi lähellä - mukanasi matkalla liiketoiminnan tai henkilökohtaisen kehittymisen näkökulmasta. Uskalla menestyä.

Muutokseen on helpompi tarttua, kun tiedostaa tilanteen jossa on.