Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Apu kasvun haasteisiin: Big Vision

Kohtasimme Big Visionilla ongelman että aika ei tahdo riittää ja työn alla on paljon pieniä  projekteja aina kaaokseen asti. Vaikka töiden lisääntyminen on lähtökohtaisesti positiivinen ongelma, ei jatkuva kiire näkynyt kuitenkaan yrityksen kannattavuudessa, päinvastoin. Lähdin etsimään asiantuntijaa tuomaan tolkkua tilanteeseen. 

Kysellessäni mentorointipalvelua kuulin eräältä yrittäjätuttavaltani positiivisia kommentteja Katja Koskimiehestä. Yhteistyö lähti käyntiin hyvin ja pureuduttiin yhdessä yrityksen ongelma kohtiin. B.UP Coaching tarjoaa apua juuri kasvun ja lisääntyneen työmäärän tuomiin uusiin haasteisiin, sekä myöskin asiakassuhteiden ylläpitoon, myyntiin ja ajanhallintaan.

Olen ollut todella tyytyväinen uusiin näkökulmiin, joita Katja Coachina on Big Visionille tarjonnut. Suosittelen lämpimästi.

Ilari Kukkonen
Toimitusjohtaja
BigVision

B.UP Liiketoiminta kasvuun -palvelut liiketoiminnan ytimen kirkastamiseen.
B.UP Menesty matkalla -palvelut ihmisen identiteettiä vahvistamaan.

KOHDATAAN. RAKASTU MATKAAN. MENESTYTÄÄN YHDESSÄ.
B.UP Katse eteen ja ylös ❤️

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tervetuloa B.UP maailmaan

B.UP SYNTYI ILOSTA JA INTOHIMOSTA. Sisäisen motivoitumisen ja omien arvojen mukaisen elämän mahdollistaminen on tärkeää. Yrittäjyysmatkani kautta tarjoan välineitä miellyttävän elämäntavan löytämiseen. Oleellinen osa minua

Lue lisää »