Siirry suoraan sisältöön

Eväitä johtamisen kehittämiseen: Ruka911

”Lähdimme avoimin mielin yhteistyöhön Katjan kanssa. Yhdessä asetimme selkeät tavoitteet joihin pääsimme. Olemme löytäneet konkreettisia kohteita toiminnan laadun kehittämiseksi sekä henkilöstön hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Ruka911 Kiinteistöpalvelut Oy on kasvuyritys ja myös johtamisen paineet ovat sen mukaiset. B.UP Coaching on antanut minulle eväitä johtamisen kehittämiseen. Toki myös ymmärryksen siitä, miten tärkeää on työn ja vapaa-ajan erottelu sekä itsestä huolen pitäminen, jotta yrittäjänä pysyn energisenä. Yhteistyö Katjan kanssa on eteenpäin vievää. Tavoitteellisesti, mutta lempeästi kysyen, hän havainnoi ympäristöä ja näistä havainnoista olemme saaneet konkreettisia kehitysideoita. Suosittelen lämpimästi B.UP Palveluita ja Katjaa ”Koutsina”. Tehhään eikä ihimetellä.”

Mikko Lämsä
Toimitusjohtaja Ruka911 Kiinteistöpalvelut Oy
mikko@ruka911.fi
P. +358 40 520 5665

B.UP Liiketoiminta kasvuun -palvelut liiketoiminnan ytimen kirkastamiseen.
B.UP Menesty matkalla -palvelut ihmisen identiteettiä vahvistamaan.

KOHDATAAN. RAKASTU MATKAAN. MENESTYTÄÄN YHDESSÄ.
B.UP Katse eteen ja ylös ❤️

LISÄÄ TARINOITA.

B.UP on Luotettava Kumppani

Tilaajavastuulaki vaatii työn tilaajaa selvittämään, onko työn toimittaja hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Vastuu Groupin omistaman Zeckit-palvelun kautta voi tarkistaa mahdollisen uuden yhteistyöyrityksen tiedot ja samalla

Lue lisää »