Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa B.UP maailmaan

B.UP SYNTYI ILOSTA JA INTOHIMOSTA. Sisäisen motivoitumisen ja omien arvojen mukaisen elämän mahdollistaminen on tärkeää. Yrittäjyysmatkani kautta tarjoan välineitä miellyttävän elämäntavan löytämiseen. Oleellinen osa minua on halu auttaa ihmisiä valaistumaan omasta luupistaan ulos. Aikani onkin saanut merkityksellisyyttä, kun olen saanut nähdä käytännössä Coaching prosessin toimivan. Nautin suunnattomasti asiakkaitteni silmien kirkastumisesta tai leveästä hymystä oivalluksen hetkellä. Tunnen silloin tekemisilläni olevan merkitystä, ja se tuntuu sydämessä!

Matkallani olen nähnyt ihmisten tavoittelevan nykyistä miellyttävämpää elämäntapaa. Meillä kaikilla on erilaisia vaiheita elämässämme liittyen esimerkiksi ihmissuhteisiin, henkiseen kasvuun tai työuraan. Halumme ja päämäärämme voivat muuttua aika ajoin ja olennaista onkin kysyä oikeat kysymykset, jotta löydämme myös oikeat vastaukset itsestämme. Vahva sisäinen vauraus auttaa selviytymään erilaisissa muutostilanteissa. Jotta elämämme vastaa arvojamme, meidän on pysähdyttävä välillä hahmottamaan, keitä olemme ja mitä haluamme. Lyhytkin pysähdys riittää.

Liiketoiminnan rakentaminen ja kehittäminen ovat ydinosaamistani. Minulla on 20 vuoden kokemus yritysjohdon, myynnin ja asiantuntijoiden kanssa työskentelystä. Työtäni on luonnehtinut toimialariippumattomuus, joka on perusta näköalalle läpi erilaisten toimialojen. Nämä kerätyt kokemukset ovat saaneet minut uskomaan siihen, että ihmisten sisäsyntyinen motivaatio ja arvojen mukainen elämä ratkaisevat lopulta sen, kuinka suunnitelmien käytäntöön vieminen onnistuu, ja työpaikan yhteistyö sujuu ja tulos syntyy.

Uskon luovani tällä alalla jotain uutta ja kestävää. Minulla on uusi näkökulma siihen, miten ihminen yksilönä tai ihmissuhteissa, yrittäjänä tai työntekijänä, löytää tasapainon itsensä tai liiketoiminnan kehityksen kanssa. Oman sisäisen maailman ymmärtäminen on jatkumo, se ei ole joukko irrallisia asioita.

Tervetuloa kanssani B.UP TUTKIMUSMATKALLE.

Katja Koskimies
Yrittäjä
Business Developer
LCF Life Coach
Sisällöntuotanto
www.bupup.fi
katja.koskimies@bupup.fi
P. +358 50 358 5723

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.