Siirry suoraan sisältöön

Myynnin maailma Coachingin näkökulmasta

”Voit hyvin ja tuloksia syntyy kuin itsestään, kun teet myyntiä omalla persoonalla.”

Tuloksekkaan myyntityön ytimessä on ihminen. Yrityksen tehtävä on rakentaa myynnin tekemisen viitekehys, prosessi myyntityön ympärille sekä tuottaa myytävät tuotteet tai palvelut. Yrityksen rakentama myyntiprosessi on taustalla toimiva ”tiiliseinä”, joka ei kuitenkaan sellaisenaan näy itse myyntityössä. Se ikään kuin muodostaa ”tukitiilet” myyntityölle eli määrittää esimerkiksi ajankäyttöä, millä työvälineillä myyntiä tehdään ja millä aikavälillä myyntityön tuloksellisuutta mitataan. Myyjän tehtävä on sitoutua teknisesti myyntiprosessiin sekä tarjottuihin työvälineisiin ja sitten vain kohti asetettua tavoitetta. Helppoa, eikö vaan!

Menestyksekkääseen myyntityöhön tarvitaan jotain enemmän kuin tehokas myyntiprosessi. Myyntityö vaatii tekijältään itsetuntemustakyvyn heittäytyä ja taidon rakastua matkaan kohti asetettuja tavoitteita.

Lue lisää OAMK Myyntiosaaminen kasvun keskiöön (Myski) Myyntipäiväkirjoista »
Myskin Myyntipäiväkirjat -kirjoitussarja tuo myynnin eri näkökulmia esille mielenkiintoisten vierailevien kirjoittajien avulla. 

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tekemisen ilosta uuden äärellä

Ensimmäinen tilinpäätös, vanhasta irrottautuminen matkalla kohti unelmaa. Työmatkojen hotelli-illat saivat uudenlaisen sisällön liikunnan rinnalle Coachingista, avaten minulle uudenlaisen maailman myös työpäiviin. Yrittäjyyden siemen tuli kylvettyä

Lue lisää »
Katja Koskimies

Avoin mieli riittää

Tulevaisuudesta on hyvä ymmärtää sen olevan kokoelma erilaisia opittuja ja eri tahojen esittämiä näkemyksiä toivottavista ja ei-toivottavista asioista. Olemme niin tottuneita osaan näistä näkemyksistä..

Lue lisää »