Siirry suoraan sisältöön

Yrittäjyys on keskittymistä merkityksellisiin asioihin

Yrityksen moottoria käynnissä pitävän vauhtipyörän kasvaessa kovin isoksi hidastaminen ei ole helppoa vaikka olisi tarpeellista. Helpompaa on mennä eteenpäin pysähtymättä pohtimaan mihin asioihin yrittämisessä tulisi keskittyä. Olen havainnut, että yrittäjän aika kohdistuu usein tulipalojen sammuttamiseen ja jopa huomaamatta myös sellaisiin asioihin, jotka eivät lopulta ole merkityksellisiä liiketoiminnan positiivisen kehittymisen kannalta.  Pysähtymisen tarve ja pysähtymisen hankaluus korostuvat erityisesti haastavina aikoina. Tilanteissa joissa yrittäjä omalla toiminnallaan ei voi juurikaan vaikuttaa vallitsevan tilanteen kehittymiseen valtaa yrittäjän mielen usein hallitsemattomuuden tunne.  Huoli yrityksen tulevaisuuden kehityksestä. Vuosi 2020 ja koronakriisi asettivat yrityksille vielä uudenlaisen yhteiskunnallisen haasteen, jonka kehitystä sekä seurauksia on mahdoton ennakoida. Niistä kuitenkin pitää mennä ylitse, kuivin jaloin, pohtimalla mihin voimavarat tulee keskittää ja mennä eteenpäin. 

Selkeyttä toimintaan keskellä arjen haasteita

Ammattitaitoisen johdon sparraajan rooli korostuu, kun liiketoiminnalle merkityksellisten asioiden äärelle pysähtyminen on välttämätöntä, mutta haastavaa arjessa. B.UP Coaching tukee asiakasyrityksiä kohti selkeämpää suuntaa liiketoiminnan kehittämisessä, tässä hetkessä ja tässä ajassa. Saamani palaute on osoittanut, kuinka B.UP Coachingin kautta yrittäjälle tarjoutuu mahdollisuus selkeyttää omaa näkemystään yrityksen liiketoiminnasta. Selkeä näkemys kirkastaa arkeen hukkuneen näkemyksen liiketoiminnan suunnasta sekä auttaa saamaan timantit liikkeelle. Merkityksellisiin asioihin keskittyminen konkretisoituu, kun tunnistetaan yritykselle merkitykselliset uniikit asiat ja pidetään liiketoiminnan suunta kohti määriteltyä tavoitetta.

Pysähtymiselle on inhimillinen paikkansa

B.UP Coachingissa liiketoiminta on keskiössä, mutta emme suinkaan unohda inhimillistä ja yksilöllistä puolta. Yrittäjän on hyvä muistaa, että pysähtyminen on merkityksellistä myös ihmiselle itselleen. Kun tunnistat itsessäsi, että aivosi vetävät ylikierroksilla, on ehdottoman tärkeää saada ylivireystila laskemaan. Liika ylivireys tai toisaalta lamaantuminen estävät molemmat kehittymisen ja eteenpäin siirtymisen. Ammattitaitoinen coaching auttaa sinua varmistamaan oman jaksamisesi, auttaa sinua onkimaan merkitykselliset asiat esille ja nostamaan ne keskiöön. Jos koet olevasi vauhtipyörässä tai luupissa, ei tilanteessa tarvitse pärjätä väkisin tai selvitä yksin. B.UP Coaching tarjoaa sinulle konkreettisia välineitä tavoitteiden ja liiketoiminnan selkeyttämiseen.

Katja Koskimies
Tähdentekijä

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tekemisen ilosta uuden äärellä

Ensimmäinen tilinpäätös, vanhasta irrottautuminen matkalla kohti unelmaa. Työmatkojen hotelli-illat saivat uudenlaisen sisällön liikunnan rinnalle Coachingista, avaten minulle uudenlaisen maailman myös työpäiviin. Yrittäjyyden siemen tuli kylvettyä

Lue lisää »
Katja Koskimies

Tartu muutokseen

On kummallinen tunne, kun tykkää siitä mitä tekee, mutta ei tunne olevansa omissa nahoissaan. Urani aikana Canonilla, 16 vuotta, olin tykätty työkaveri, huippumyyjä ja laaja-alainen

Lue lisää »