ME
LUPAAMME
PARHAAN
MATKAN

B.UP ASIANTUNTIJAT

Me työskentelemme taataksemme teille parhaan lopputuloksen.
Työskentelemme tiiminä hyödyntäen jokaisen B.UP:ilaisen uniikin osaamisen.

KATJA KOSKIMIES

B.UP FOUNDER, TOIMITUSJOHTAJA

B.UP COACHING

P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

Liiketoiminnan kehittäminen kiinnostaa minua ja on ydinosaamistani erilaisista näkökulmista. Pitkään kokemukseeni, yritysjohdon, myynnin ja asiantuntijoiden kanssa työskentelystä, olen yhdistänyt uudet kokemukset joissa työvälineenä on B.UP Coaching. Nämä yhdistetyt kokemukset ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, miten tärkeää on pysähtyä tarkastelemaan vallitsevia olosuhteita säännöllisesti. Totuudellisesti. Näkyväksi tulleelle on mahdollista tehdä tarvittaessa muutoksia.

B.UP:ssa liiketoiminnan ytimen kirkastaminen ja ihmisen identiteetin vahvistaminen on jatkumo. Näkökulmani siihen, miten ihminen yksilönä tai ihmissuhteissa, yrittäjänä tai työntekijänä, löytää tasapainon itsensä kanssa lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toiveemme, halumme sekä päämäärämme muuttuvat aika ajoin ja olennaista onkin selkeyttää ajatuksia matkan aikana, jotta tarvittavat muutokset on mahdollista tehdä.

Elämää muutoksessa!

Tervetuloa B.UP TUTKIMUSMATKALLE

HANNELE OJAPELTO

B.UP COACHING

Sairaanhoitaja AMK, LCF Life Coach, SILTA-ohjaaja (Pelastakaa Lapset ry)
Sähköposti: hannele.ojapelto@bupup.fi

Ikuisena innostujana ja kokeilijana minulla on sydän kompassina ja mielikuvitus karttana. Elämässä eksyy ja suunta voi olla hukassa, mutta mitäpä jos se onkin parasta tässä elämässä. Pysähdy ja hengitä, anna mielelle tilaa rauhoittua, jotta kuulet sisäiset vastaukset.

Erilaiset tunteet on hyvä huomata ja tulla tutuksi niiden kanssa. Helpommin kuulee, mitä niillä on kerrottavana. Olen se lempeä myötätuuli selkäsi takana, kutittelen mieltäsi kannustaen. Minun vahvuuteni tässä elämässä on kuunnella ja kuulla kaikilla aisteillani, juuri sinua. Odotan malttamattomana kohtaamistamme.

SAIJA PELKONEN

MARKKINOINTISUUNNITTELIJA

B. UP Digital Marketing Specialist, Ravinto- ja urheiluvalmennus, FM

P.+358 40  9621011
Sähköposti: info@bupup.fi

Ehtymätön tiedonjano, sisältä kumpuava draivi ja päämäärätietoisuus ovat hyvien tulosten takana. TUTKIMUSMATKAN aikana asetamme tavoitteet ja otamme oikeat askeleet niitä kohti.

Onpa kyse sitten yrityksen markkinointiin liittyvistä kysymyksistä tai henkilökohtaiseen hyvinvointiin liittyvistä haasteista, valitaan yhdessä sinun tilanteeseesi toimivat ratkaisut. Tarjoan apua koko matkan ajan - suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja tulosten arvioinnista jatkosuunnitelmaan asti. Kehityksen tie ei lopu koskaan.

B.UP YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vahva talous,

menestyvä yritys

Ounas Partners tuo B.UP-palveluihin talousjohtamisen osaamisen. Yrityksen tulevaisuuden menestys ja päämäärä vaativat ennakoivaa johtamista ja nopeaa reagointia toimintaympäristön muutoksiin.

Liiketoiminnan johtaminen ja tehokas päätöksenteko edellyttävät vahvaa, tulevaisuuteen katsovaa talouden johtamista, oikealla tiedolla ja sen hallinnalla.