Siirry suoraan sisältöön
ME
LUPAAMME
PARHAAN
MATKAN

B.UP ASIANTUNTIJAT

Me työskentelemme taataksemme teille parhaan lopputuloksen.
Työskentelemme tiiminä hyödyntäen jokaisen B.UP:ilaisen uniikin osaamisen.

KATJA KOSKIMIES

B.UP FOUNDER, TOIMITUSJOHTAJA

B.UP COACHING

P. +358 50  358 5723
Sähköposti: katja.koskimies@bupup.fi

Liiketoiminnan kehittäminen kiinnostaa minua ja on ydinosaamistani erilaisista näkökulmista. Pitkään kokemukseeni, yritysjohdon, myynnin ja asiantuntijoiden kanssa työskentelystä, olen yhdistänyt uudet kokemukset joissa työvälineenä on B.UP Coaching. Nämä yhdistetyt kokemukset ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, miten tärkeää on pysähtyä tarkastelemaan vallitsevia olosuhteita säännöllisesti. Totuudellisesti. Näkyväksi tulleelle on mahdollista tehdä tarvittaessa muutoksia.

B.UP:ssa liiketoiminnan ytimen kirkastaminen ja ihmisen identiteetin vahvistaminen on jatkumo. Näkökulmani siihen, miten ihminen yksilönä tai ihmissuhteissa, yrittäjänä tai työntekijänä, löytää tasapainon itsensä kanssa lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toiveemme, halumme sekä päämäärämme muuttuvat aika ajoin ja olennaista onkin selkeyttää ajatuksia matkan aikana, jotta tarvittavat muutokset on mahdollista tehdä.

Elämää muutoksessa!

Tervetuloa B.UP TUTKIMUSMATKALLE

HANNELE OJAPELTO

B.UP COACHING

Sähköposti: hannele.ojapelto@bupup.fi

Ikuisena innostujana ja kokeilijana minulla on sydän kompassina ja mielikuvitus karttana. Elämässä eksyy ja suunta voi olla hukassa, mutta mitäpä jos se onkin parasta tässä elämässä. Pysähdy ja hengitä, anna mielelle tilaa rauhoittua, jotta kuulet sisäiset vastaukset.

Erilaiset tunteet on hyvä huomata ja tulla tutuksi niiden kanssa. Helpommin kuulee, mitä niillä on kerrottavana. Olen se lempeä myötätuuli selkäsi takana, kutittelen mieltäsi kannustaen. Minun vahvuuteni tässä elämässä on kuunnella ja kuulla kaikilla aisteillani, juuri sinua. Odotan malttamattomana kohtaamistamme.

SAIJA PELKONEN

B.UP COACHING

Sähköposti: saija.pelkonen@bupup.fi

Ehtymätön tiedonjano, sisältä kumpuava draivi ja päämäärätietoisuus ovat hyvien tulosten takana. TUTKIMUSMATKAN aikana kirkastamme tavoitteet ja otamme oikeat askeleet niitä kohti. Olen Rinnallakulkija koko matkan ajan - suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja tulosten arvioinnista jatkosuunnitelmaan asti.

Tutkimusmatkaan voimme yhdistää psykofyysisen lähestymistavan vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. Elämänhallinnan näkökulmasta myös fyysiset tekijät, kuten ravitsemus, liikunta ja uni, ovat tärkeitä. Valmentajaurani aikana minulle on syntynyt ymmärrys siitä, kuinka eri elämäntilanteet ja arki vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin. Pienet, arkeen sopivat teot voivat olla juuri ne tarpeelliset askeleet kohti onnellista ja hyvinvoivaa arkea. Kohdataan ja keskustellaan millaisen TUTKIMUSMATKAN voimme yhdessä tehdä hyvää arkea ja menestyvää liiketoimintaa kohti.

B.UP YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vahva talous,

menestyvä yritys

Ounas Partners tuo B.UP-palveluihin talousjohtamisen osaamisen. Yrityksen tulevaisuuden menestys ja päämäärä vaativat ennakoivaa johtamista ja nopeaa reagointia toimintaympäristön muutoksiin.

Liiketoiminnan johtaminen ja tehokas päätöksenteko edellyttävät vahvaa, tulevaisuuteen katsovaa talouden johtamista, oikealla tiedolla ja sen hallinnalla.