Siirry suoraan sisältöön

B.UP Coachingista apua verkostoitumiseen

B.UP Partner Heidi Haataja kirjoittaa Koodeja naisyrittäjyyteen -blogissa verkostoitumisen tärkeydestä. Blogia ylläpitää Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke, joka tarjoaa Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen.

Jokainen myyntipuhe ei tuota tulosta. Myöskään jokainen kohtaaminen tai sosiaalisen median postaus ei lisää myyntiä. Verkostoitumisessa on kyse perustusten luomisesta ja tutuksi tulemisesta, ei myymisestä. Se vaatii pitkäjännitteisyyttä ja aitoa halua olla aktiivinen jäsen verkostossa, Heidi kirjoittaa.

Lue koko kirjoitus hankkeen blogisivuilta: Yrittäjänä löydät verkostoitumalla enemmän mahdollisuuksia kuin yksin.

Verkostoitumisen kehittämiseen voi saada apua myös B.UP Coachingin ja TUTKIMUSMATKOJEN avulla. Sisäsyntyisen energian ja henkilökohtaisten menestystekijöiden toimiessa motivoitumisen lähteenä luovuus lisääntyy. Kun löydät itsestäsi sisäisen kipinän ja motivaation, sinun on helpompi myös verkostoitua.

Iloa verkostoitumiseen! 💫

B.UP Katse eteen ja ylös ❤

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Hannele Ojapelto

Minun myynnin matkani

Minun myynnin matkani 14.2.2022 tarkasteltuna Mistähän sitä aloittaisi… Katjan kanssa tänään pysähdyttiin aiheen äärellä hetki, kun Katja kysyi tuntemuksiani myyntiä kohtaan. Minulle nousi sana rauha

Lue lisää »
Katja Koskimies

Rakkautta, luottamusta ja iloa

TUUMAILUA 31.12.2021💫 Maalla korona tuntuu kaukaiselta. Elämä on rauhallista, seesteistä. Ikkunoista näkyy talven ihmemaa. Parantumisloma päättyy tänään vanhan vuoden kanssa yhtäaikaa. Sisällä iloista, ulkona ”monenlaista”

Lue lisää »