Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

B.UP Coachingista apua verkostoitumiseen

B.UP Partner Heidi Haataja kirjoittaa Koodeja naisyrittäjyyteen -blogissa verkostoitumisen tärkeydestä. Blogia ylläpitää Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke, joka tarjoaa Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen.

Jokainen myyntipuhe ei tuota tulosta. Myöskään jokainen kohtaaminen tai sosiaalisen median postaus ei lisää myyntiä. Verkostoitumisessa on kyse perustusten luomisesta ja tutuksi tulemisesta, ei myymisestä. Se vaatii pitkäjännitteisyyttä ja aitoa halua olla aktiivinen jäsen verkostossa, Heidi kirjoittaa.

Lue koko kirjoitus hankkeen blogisivuilta: Yrittäjänä löydät verkostoitumalla enemmän mahdollisuuksia kuin yksin.

Verkostoitumisen kehittämiseen voi saada apua myös B.UP Coachingin ja TUTKIMUSMATKOJEN avulla. Sisäsyntyisen energian ja henkilökohtaisten menestystekijöiden toimiessa motivoitumisen lähteenä luovuus lisääntyy. Kun löydät itsestäsi sisäisen kipinän ja motivaation, sinun on helpompi myös verkostoitua.

Iloa verkostoitumiseen! 💫

B.UP Katse eteen ja ylös ❤

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tervetuloa B.UP maailmaan

B.UP SYNTYI ILOSTA JA INTOHIMOSTA. Sisäisen motivoitumisen ja omien arvojen mukaisen elämän mahdollistaminen on tärkeää. Yrittäjyysmatkani kautta tarjoan välineitä miellyttävän elämäntavan löytämiseen. Oleellinen osa minua

Lue lisää »