Siirry suoraan sisältöön

B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatka

B.UP ja Uupuneet Ry ovat aloittaneet yhteistyössä B.UP Tutkimusmatkan pilotin, jossa testataan B.UP verkkopalvelun konsepti sekä kohtaamisten sisältö. B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatkan tavoitteena on ennaltaehkäistä uupumusta sekä tukea Uupuneita. Tutkimusmatka on kymmenen verkkokohtaamisen sarja, jossa jokaIsella tapaamisella on oma teema. Yksittäisen teeman voi käydä myös itsenäisenä osana HOP IN periaatteella. Tapaamisissa käsitellään B.UP Coachingin keinoin mm. seuraavia teemoja; arvot, uskomukset, positiiviset rajat sekä minuus ja ihmissuhteet. Työskentely verkkokohtaamisissa tapahtuu B.UP Koutsin ohjauksessa. 

Suvi Saarnio, Uupuneet Ry hallituksen varapuheenjohtaja, on yksi pilottiin osallistuvista henkilöistä:

”Kiinnostuimme yhteistyöstä B.UP kanssa, koska tämä pilotti tuo uuden tavan lähteä henkilökohtaiselle polulle kohti Uupumatonta tulevaisuutta. Usein Uupuneen tai Uupumusta kohti menossa olevan on vaikea saada apua. B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatka on matalankynnyksen tapa pysähtyä, oman elämän äärelle, voimaantumaan.

Pilottiin osallistuminen on osa omaa matkaani kohti Uupumatonta tulevaisuutta. Olen toista kertaa uupunut. Ajattelen tämän B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatkan tuovan minulle konkreettisia keinoja lisäämään hyvinvointiani, etten uupuisi kolmatta kertaa. Pysähtyminen B.UP Koutsin ohjauksessa on mahdollistanut itseni kohtaamisen turvallisessa ympäristössä.”

B.UP maailman ytimessä on ilo ja intohimo, ihmisen hyvinvointi. Mahdollisuus lähteä tekemään yhteistyössä Uupuneet Ry:n kanssa tutkimusmatkaa tuo näkyväksi ihmisyyden. Uupumus on tämän päivän yksi suurimmista ihmisen ja työelämän haasteista. Uupumus tulee usein yllätyksenä Uupuneellekin. Etupainotteinen oman tilanteen tunnistaminen kaiken kiireen keskellä eli totuudellisuus omaa elämää kohtaan on mahdollista, kun uskaltaa pysähtyä. B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatka antaa turvallisen ympäristön pysähtyä omaan tahtiin.

Tämän Tutkimusmatkan rakentaminen on henkilökohtaisesti minulle tärkeä. Vuosien varrella olen kohdannut Uupumusta monessa eri yhteydessä. Olen havainnut miten tärkeää siihen on reagoida mahdollisimman aikaisin, ennen kuin toimintakyky on mennyt. HOP IN Verkkokohtaamiset tulevat markkinoille kevään aikana. Yrityskohtainen B.UP Uupumaton tulevaisuus -tutkimusmatka on jo saatavilla. Tutkimusmatkan osia voidaan myös yhdistellä muihin B.UP Tutkimusmatkoihin. 

LISÄTIEDOT:

Katja Koskimies 
B.UP Yrittäjä, Business Developer, Life Coach
Gsm. 050 3585723
Email. katja.koskimies@bupup.fi

KOHDATAAN. MENESTYTÄÄN YHDESSÄ.
RAKASTU MATKAAN.

B.UP Katse eteen ja ylös ❤
www.bupup.fi

UUPUMATON TULEVAISUUS.
www.uupuneet.fi

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tervetuloa B.UP maailmaan

B.UP SYNTYI ILOSTA JA INTOHIMOSTA. Sisäisen motivoitumisen ja omien arvojen mukaisen elämän mahdollistaminen on tärkeää. Yrittäjyysmatkani kautta tarjoan välineitä miellyttävän elämäntavan löytämiseen. Oleellinen osa minua

Lue lisää »