Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu: B.UP Coachingissa yrityksen, työyhteisön tai yksilön katse nostetaan ylös ja suunnataan eteenpäin

Kiinnostaviin asioihin ja ilmiöihin keskittyvä kaupunkimedia Mun Oulu julkaisi haastattelun B.UP Founder Katja Koskimiehestä 20.11.2021.

“Olen tehnyt työurani myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Pidin työstäni, jonka parissa sain kehittää uutta ja auttaa erilaisten tilanteiden ratkaisussa työyhteisössä sekä asiakkailla. Jossain vaiheessa huomasin kaipaavani uusia näkökulmia, vaikka olin työnantajan puolesta saanut monenlaista koulutusta. Hakeuduin opiskelemaan coachingia ja huomasin, että tämä on selkeästi oma juttuni. Tätä hommaa kohden tunsin todellista imua, joten minun oli ryhdyttävä yrittäjäksi”, Katja Koskimies kertasi päätymistään alalle artikkelissa.

Lue koko haastattelu Mun Oulun nettisivuilta tämän linkin kautta: B.UP Coachingissa yrityksen, työyhteisön tai yksilön katse nostetaan ylös ja suunnataan eteenpäin.

Kohdataan. Rakastu matkaan. Menestytään yhdessä.

B.UP Katse eteen ja ylös 

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Tervetuloa B.UP maailmaan

B.UP SYNTYI ILOSTA JA INTOHIMOSTA. Sisäisen motivoitumisen ja omien arvojen mukaisen elämän mahdollistaminen on tärkeää. Yrittäjyysmatkani kautta tarjoan välineitä miellyttävän elämäntavan löytämiseen. Oleellinen osa minua

Lue lisää »