Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » B.UP Rikastavat palvelut » B.UP Uupumaton tulevaisuus

B.UP Uupumaton tulevaisuus

ELÄMÄ ILMAN
UNELMIA
ON KUIN
TAIVAS ILMAN
AURINKOA

B.UP - Navigaattorina matkalla

Sydän kertoo tärkeimmän, kun uskallat kuunnella.

B.UP Uupumaton tulevaisuus vie sinut sisäiselle tutkimusmatkalle omaan itseesi B.UP Coaching® -menetelmällä. Matka vapauttaa ajatuksen virran muotoilemaan juuri sinulle merkityksellisen tavan elää. Elämän kohtaaminen totuudellisesti vaatii rohkeutta. Totuudellisuudessa on kyse siitä, miten katsot omaa elämääsi ja kuinka rohkeasti uskallat tehdä tarvittavia muutoksia. B.UP Coaching® auttaa sinua tarkastelemaan elämääsi uusin silmin ja löytämään sinulle oikean polun elämän risteyskohdissa. Kirkasta unelmasi.

AVOIMESTI ELÄMÄÄN.

Kaikki on hyvin, mutta sisällä tuntuu tyhjältä. Miksi mikään ei huvita? Onnellisuus, onhan siinä etäisesti jotain tuttua. Miltä se onnellisuus tuntuu? Väsyttää. Pitääkö tänäänkin nousta? Aina vaan on kiire. Muutamia arkisia signaaleja, jotka kertovat meille tarinaa. Tarinaa meistä itsestämme, jonka kuuleminen on vaikeaa.
.
B.UP Uupumaton tulevaisuus -palvelu vahvistaa hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua joka jo itsessään ennaltaehkäisee uupumusta työyhteisössä. Ymmärryksen lisääntyminen omasta arvomaailmasta, rajoittavista ja eteenpäin vievistä uskomuksista sekä tunnetaitojen laajentuminen vahvistavat minäkuvaa. Vahva minäkuva tukee kokonaisvaltaisesti elämänhallinnassa ja oman työn johtamisessa.
.
B.UP Uupumaton tulevaisuus -palvelu on tehty yhteistyössä Uupuneet Ry:n kanssa. Palvelun kehittämiseen osallistui henkilöitä, jotka olivat menossa kohti uupumusta tai olivat erilaisissa vaiheissa uupumusta. Saaduista palautteista teimme johtopäätöksiä.

Laajensimme palvelun sisältöä vastaamaan erilaisiin työyhteisöjen tarpeisiin. Palvelun osia voidaan liittää B.UP RIKASTAVAT STARTTIMATKAT ja B.UP UUDEN ÄÄRELLÄ palveluiden osaksi. Huomaathan, että alla oleva palvelumaksu on työyhteisöille. Yksilövalmennukset hinnoitellaan erikseen.

B.UP UUPUMATON TULEVAISUUS

Palvelumaksu alkaen 1200 €.

Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Tutustu alla olevasta linkistä Uupuneet Ry:n toimintaan.

“Oma vireystila ei ollut hirveän vahva tänään, mutta onneksi kohtaamisien asioita ei tarvi saada valmiiksi heti just nyt.”

“Hienoa herättelyä pohtimaan todella tärkeää aihetta. Se, että ei ole ns. vääriä tunteita oli hyvä muistutus jolla tunteet pystyy kohtaamaan paremmin. Lyhyt aika näin isolle asialle, mutta näihin onneksi palataan ensi kerralla.”

“Kenenkään muutos ei tapahdu yhdessä yössä ja se on matkan suola joka vie eteenpäin ja niiden hoksaamisten myötä kiinnostus vain kasvaa. On ilo tutustua ja ymmärtää itseä viimein yli 37 vuoden yhteiselon jälkeen.”

“Tällä hetkellä on hyvin kiitollinen olo, että saan käydä näitä asioita läpi tällä tutkimusmatkalla ja oppia itsestäni uutta ja kehittää itseäni. Lämmin kiitos kohtaamisesta.”