Siirry suoraan sisältöön

Uuden äärellä – itsevarmuutta yrittäjyyteen: Naturest Oy

Liiketoimintani keskiössä on erilaiset hyvinvointi- ja koulutustapahtumat yrityksille ja kansainvälisille koulutusmatkailuryhmille, joten ne loppuivat käytännössä kokonaan korona-pandemian vuoksi. Päätin hankkia ulkopuolista asiantuntija-apua ja löysin Katjan sosiaalisen median kautta.

Olemme nyt tavanneet säännöllisesti huhtikuusta 2020 alkaen, jonka aikana tapaamisaiheet ovat liikkuneet henkilöcoachauksesta, liiketoiminta- ja myyntivalmennukseen. Tapaamiset ovat tuoneet uutta näkökulmaa omaan osaamiseen ja lisänneet itsevarmuutta mm. hinnoitteluun. Myyntivalmennus oli todella silmiä avaava. Myyminen on aina ollut minulle hankalaa, jopa vastenmielistä ja sain valmennuksen avulla poistettua myynnin tekemisen esteitä. Katjan plussana on hänen pitkä kokemuksensa liiketoimintasaralla, johon life coach -osaaminen tuo oman humaanin mausteensa. Voin lämpimästi suositella Katjaa, rinnallekulkijaksi yrittäjäpolullasi tai liiketoimintasi freesaamiseen.

Rita Porkka
Toimitusjohtaja
Naturest Oy

B.UP Menesty matkalla -palvelut ihmisen identiteettiä vahvistamaan.
B.UP Liiketoiminta kasvuun -palvelut liiketoiminnan ytimen kirkastamiseen.

KOHDATAAN. RAKASTU MATKAAN. MENESTYTÄÄN YHDESSÄ.
B.UP Katse eteen ja ylös ❤️

Huippujulkaisut

 KATSE ETEEN JA YLÖS  ❤️

B.UP -
OPEN YOUR FUTURE

B.UP tarjoaa sinulle ja yrityksellesi tuen jatkuvaan kehittymiseen.

Tutustu palveluihin

LISÄÄ TARINOITA.

Katja Koskimies

Rakkautta, luottamusta ja iloa

Maalla korona tuntuu kaukaiselta. Elämä on rauhallista, seesteistä. Ikkunoista näkyy talven ihmemaa. Parantumisloma päättyy tänään vanhan vuoden kanssa yhtäaikaa. Sisällä iloista, ulkona ”monenlaista” on tullut

Lue lisää »